add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube

Comments

Comments

Comment reply on Forum Topic "I started a YouTube channel and need a good editing app?"

  • 20 hours ago
  • 1 point

ight thx so much but real quick do u know if its free

Comment reply on Forum Topic "I started a YouTube channel and need a good editing app?"

  • 5 days ago
  • 1 point

thx so much will look into it. right now im using filmora9 free plan but hate the watermark on it so I might just pay the 60$ to get it away. dont know yet because 60$ is a lot for a kid. Thx!

Comment reply on Forum Topic "Why does my game keep crashing?"

  • 14 days ago
  • 1 point

did not know if i made forums on 4 different sections i could get banned

Comment reply on Forum Topic "Why does my game keep crashing?"

  • 14 days ago
  • 1 point

so sorry i will stop! plz dont ban me!

Comment reply on Forum Topic "Escalation with Iran"

  • 16 days ago
  • 1 point

I'm no the smartest because I'm 13, but just because WW3 is trending on every social platform, when u think about it realistically I dont think it will happen because its just America and Iran going at it, and our allies such as Australia and Canada are not looking to go to war when you look at it.

Comment reply on Forum Topic "im ending it all"

  • 16 days ago
  • 1 point

oh man u got me trippin for a sec! lol! check userbenchmark.com to see what u probably need

Comment reply on Forum Topic "im ending it all"

  • 16 days ago
  • 1 point

prayers!

Comment reply on Forum Topic "im ending it all"

  • 16 days ago
  • 1 point

if this is for real, dont do it over a pc!!

Comment reply on Forum Topic "Do I have the most up to date drivers?"

  • 19 days ago
  • 1 point

really bc we just got the newest verizon wifi stuff?

Comment reply on Forum Topic "AMD Ryzen 7 2700X vs AMD Ryzen 5 2600x?"

  • 1 month ago
  • 1 point

ok thx

Comment reply on Forum Topic "Intel Core i5-9400F or the Ryzen 5 2600x?"

  • 1 month ago
  • 1 point

thx so much!!!

Comment reply on Forum Topic "Intel Core i5-9400F or the Ryzen 5 2600x?"

  • 1 month ago
  • 1 point

oh ok thx

Comment reply on Forum Topic "Intel Core i5-9400F or the Ryzen 5 2600x?"

  • 1 month ago
  • 1 point

oh ok i will be streaming so thats helpful to know. im getting them on microcenter for roughly the same price.

Comment reply on Forum Topic "Intel Core i5-9400F or the Ryzen 5 2600x?"

  • 1 month ago
  • 1 point

true the 1600 is a lot cheaper but its not one of the bundles on microcenter which saves me a ton of$

Comment reply on Forum Topic "Which is better?"

  • 1 month ago
  • 1 point

ok thx

Comment reply on Forum Topic "Which is better?"

  • 1 month ago
  • 1 point

oh there all on evga b stock for 120ish

Comment reply on Forum Topic "fast m.2 drives for cheap"

  • 1 month ago
  • 1 point

there was one by team for under 40$ that was m.2

Comment reply on Forum Topic "Any deals?"

  • 1 month ago
  • 1 point

Yes, theres an amazing deal where at micro center you get a Ryzen 7 2700 and a Aurous m mobo with it for 170$

Comment reply on Forum Topic "Opinions on 600$ Gaming/Streaming PC?"

  • 1 month ago
  • 1 point

ok thx

Comment reply on Forum Topic "Opinions on 600$ Gaming/Streaming PC?"

  • 1 month ago
  • 1 point

the reason i wanted a 550w is bc i wanted a semi modular one, and i also plan on upgrading in the next 2-3 years

Comment reply on Forum Topic "Opinions on 600$ Gaming/Streaming PC?"

  • 1 month ago
  • 1 point

hdd is for school work, files, extra stuff

Comment reply on Forum Topic "What do i do with the sata cable coming from my case, do i do something with that?"

  • 2 months ago
  • 1 point

raidmax 300w I think but not sure

Comment reply on Forum Topic "I got an Microsoft Store Game Pass code, so I'm just gonna post it here."

  • 2 months ago
  • 4 points

thx i appreciated it was hoping for this for Christmas

Comment reply on Forum Topic "What do i do with the sata cable coming from my case, do i do something with that?"

  • 2 months ago
  • 1 point

oh ok do i plug it into the psu bc theres no port for it

Comment reply on Forum Topic "First Build wont turn on?"

  • 2 months ago
  • 1 point

ok

Comment reply on Forum Topic "First Build wont turn on?"

  • 2 months ago
  • 1 point

ok so far i have plugged in: a sata cable from my psu to my hdd, then i have another sata cable that came with my motherboard and its running from my motherboard to my hdd. then i have the 24 pin atx power going from my psu to my motherboard. (oh and btw now it got stuck and wont come out), then i have the channel 1 fan from my psu to the mobo. then i have something thaat look like a 4 pin coming from my psu to the mobo. it says atx12v or something. tthen i have the case fan running to the mobo in the case fan part. them ive got the hdaudio cable from my psu tp my mobo. after that i got another usb cable which i plugged in close to the big usb cable. i think thats everything. oh and my dad says maybe i should try to take everything out and put in back in. whats your opinion? thx:)

Comment reply on Forum Topic "First Build wont turn on?"

  • 2 months ago
  • 1 point

oh ok there are led lights on the case

Comment reply on Forum Topic "First Build wont turn on?"

  • 2 months ago
  • 1 point

yes the hard drive is connected to the sata cable from the psu not from the sata cable from the case. besides the sata cable from the case doesnt even work.

Comment reply on Forum Topic "First Build wont turn on?"

  • 2 months ago
  • 1 point

it powers on for a sec but nothing in the system looks like its running. it shuts off after a second.

Comment reply on Forum Topic "What do i do with the sata cable coming from my case, do i do something with that?"

  • 2 months ago
  • 1 point

theres a cable coming from the top of my case and it says in cap letters SATA on it

Comment reply on Forum Topic "First Build wont turn on?"

  • 2 months ago
  • 2 points

i watched the video and after i fixed the panel corrections a blue light turns on when i press the power button on the case. before the blue light would only go on if i pressed the restart button. i think thats an improvement.

Comment reply on Forum Topic "First Build wont turn on?"

  • 2 months ago
  • 1 point

"RAM on both ends have to be flat enough, otherwise if it's halfway inserted then you may get a 1 second or less cycle boot over and over again when trying to power it on or just no power" yep i think thats the problem

Comment reply on Forum Topic "First Build wont turn on?"

  • 2 months ago
  • 1 point

i forgot to tell u that when i plug in the rig and then press the restart button on the top of my case it shows a blue light where the pic of a light bulb is, for a second

Comment reply on Forum Topic "First Build wont turn on?"

  • 2 months ago
  • 1 point

they dont go down an equal amt

Comment reply on Forum Topic "First Build wont turn on?"

  • 2 months ago
  • 1 point

one side of the ram goes down more than the other? so i dont think its fully working

Comment reply on Forum Topic "First Build wont turn on?"

  • 2 months ago
  • 1 point

oh and also in the motherboard it says where the ram slots are 1.2 volts, but on my ddr4 ram it says 1.35 volts? dont know if thats a problem? and know i cant even put the ram back in the slots uh ohhh

Comment reply on Forum Topic "First Build wont turn on?"

  • 2 months ago
  • 1 point

yes the 24 pin atx is plugged in, and the ram is put in, but i dont know what u mean by dimm slots? i dont know if i have my front panel connectors in the right way. (Also sorry to be a pain in the butt, im only 12)

Comment reply on Forum Topic "First Build wont turn on?"

  • 2 months ago
  • 2 points

ok thx

Comment reply on Forum Topic "First Build wont turn on?"

  • 2 months ago
  • 2 points

oops didnt mean to be caps lock

Comment reply on Forum Topic "First Build wont turn on?"

  • 2 months ago
  • 1 point

OH ALSO WHAT DO I DO WITH THE MOLEX 4 PINS?

Comment reply on Forum Topic "First Build wont turn on?"

  • 2 months ago
  • 1 point

Also i cant figure out the correct places for the +led, hdled, etc.....

Comment reply on Forum Topic "First Build wont turn on?"

  • 2 months ago
  • 2 points

thx

Comment reply on Forum Topic "First Build wont turn on?"

  • 2 months ago
  • 1 point

no problem

Comment reply on Forum Topic "First Build wont turn on?"

  • 2 months ago
  • 1 point

thx i did that but it powers on for a millisecond then goes off?

Comment reply on Forum Topic "First Build wont turn on?"

  • 2 months ago
  • 2 points

and yep that's my partlist

Comment reply on Forum Topic "First Build wont turn on?"

  • 2 months ago
  • 1 point

yeah the EPS 4+4-pin is not connected to the right thing. uh oh. I took it out but now where do I plug it in to? thx

Comment reply on Forum Topic "Imagine Gaming on this 160$ PC"

  • 2 months ago
  • 1 point

lol

Sort

add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube